www.domain-név.hu

eladták az university.com domain nevet

Az University.com domai nevet 1999-ben regisztrálták és 2020. március 7-én 1.111.555 dollárért (igen, több, mint 1 millió dollárért!) adták el a Tsunami VR Inc.-nek. A Tsunami VR egy kaliforniai technológiai vállalat, amely több mint 30 700 000 dollárt gyűjtött össze prémium, pontos egyezésű domain nevekre. Alex Hern vezérigazgató által vezetett stratégia feladata az, hogy együttműködési rendszereket hozzon létre olyan vállalatok számára, amelyek  repülőgépiparban, a repülésben és az általános feldolgozóiparban jártasak. Technológiájuk a kibővített valósággal / Augmented Reality (AR) és a virtuális valósággal / Virtual Reality (VR) foglalkozik és a világ minden tájáról elérhető, magával ragadó tanulási megoldásra kínál lehetőséget.

„Ez az év sok vállalkozás számára nehéz időszak volt. Az egyetem óriási értéket képvisel minden olyan befektető számára, mint a Tsunami Inc., aki szakembereket szeretne képezni szerte a világon. Az ilyen típusú domain-ügyletek további szakembereket inspirálnak, mivel a kereskedelem főként továbbra is online felületen történik.

"Sharjil Saleem, a domainekért felelős alelnök reméli, hogy nagy sikert fognak elérni a Tsunami VR-vel kapcsolatos elképzeléseikkel"- kommentálta Michael Gargiulo, a VPN.com vezérigazgatója.

 

A tranzakciót a közelmúltban hozták nyilvánosságra és a Domain Holding Service-n keresztül bonyolították le 2021. október 22-én. A DomainIQ 2020 adatai szerint az University.com DNS-címe és tárhelye 2020. március 31. előtt megváltozott - tehát technikailag akkor már végbement az átállás.

2020.12.27

Domain név keresés

Kosár
Tovább a fizetéshez