www.domain-név.hu

Az Internet.com domain név aukciója fel lett függesztve

Ahogy arról mi is beszámoltunk, idén az Internet.com domain nevet árverésre bocsátották, de az aukció első körében eredmény nem született.

Az Internet.com céloldalának március 22-i frissítése szerint jó néhány fél érdeklődött a $35 millióért értékesíteni kívánt, nem mindennapi domain név iránt, de nem sikerült megállapodást kötni.

9 nyilatkozat érkezett, amely meghaladta a $35 milliós árat, de az ajánlattevőkkel folytatott tárgyalások alapján kiderült, hogy a rövid idő probléma számukra, tekintettel a vállalatirányítási folyamataikra. Zárójelben meg kell jegyezni, hogy 7 ajánlat esetében nem volt alátámásztva, hogy az ajánlattevő valóban rendelkezik a $35 milliós fedezettel.

A másik 2 ajánlattevő, aki a $35 milliós fedezettel rendelkezik, nem hivatalosan jelezte, hogy az aukciós folyamat időkerete túl rövid volt ahhoz, hogy a vételt a céges adminisztráció vagy menedzsment szabályszerűen lebonyolíthassa.

Egy szó mint száz, mivel az aukció során nem jött létre üzlet, az Internet.com domain név eladója az „aukciós folyamat felfüggesztése” mellett döntött, de a tárgyalások folytatódnak, talán még új jelentkezők is hozzáférhetnek a nem mindennapi domain névhez.

2021.03.28

Domain név keresés

Kosár
Tovább a fizetéshez